Viikon ainoa ottelu päättyi sunnuntaina TuTon 1-4 vierasvoittoon

22.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viime viikolla meillä oli karsintasarjassa vain yksi ottelu. Kotiottelu Mediatili Areenalla päättyi TuTon 1-4 vierasvoittoon. Ottelu oli varsin tasainen, jossa molemmilla joukkueilla oli hetkensä ja maalipaikkansa. TuTon parempi viimeistely ja erikoistilanne pelaaminen käänsi ottelun vierailijoiden eduksi. Tällä viikolla on kahden ottelun viikko, kun matkaamme perjantaina Lempäälään LeKin vieraaksi ja sitten lauantaina kohtaamme Tampereella Kooveen.


SM-karsinta alkoi kahdella tappiolla

14.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

SM-karsinta käynnistyi lauantaina Mediatili Areenalla Kajaanin Hokkia vastaan. Ottelu päättyi Kajaanin Hokin 0-3 vierasvoittoon.

Sunnuntain vierasottelu Vantaalla päättyi Kiekko-Vantaan 9-3 voittoon, joten karsintasarja lähti nihkeästi käyntiin.

Tulevana sunnuntaina mahdollisuus parantaa ja saada karsintasarjalle uusi suunta, kun kotikaukaloon saapuu vieraaksi TuTo.

Otteluohjelma:

19.3 SaPKo-TuTo kello 16.30
24.3 LeKi-SaPKo kello 18.15
25.3 KOOVEE-SaPKo kello 16.30
31.3 K-Espoo Ch-SaPKo kello 18.45
1.4 SaPKo-Ketterä kello 18.00


Alempi SM-sarja päättyi kahteen tappioon. SM-karsinta käynnistyy 11.3 kotiottelulla Hokkia vastaan.

6.3.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viikonloppuna oli ohjelmassa kaksi peliä. Kotipeli perjantaina TuToa vastaan päättyi lukemiin 2-7. Sunnuntaina oli vuorossa poikkeuksellisesti vieraspeli Rantasalmella Jukureita vastaan. Jukurit vei tiukan ottelun jatkoajalla numeroin 4-3. Rantasalmelle oli saapunut yleisöä upeasti lähes 200.

SM-karsinta käynnistyy 11.3 kotiottelulla Kajaanin Hokkia vastaan. Sarjassa on kahdeksan joukkuetta ja pelataan yksinkertainen sarja. Kaksi parasta joukkuetta pääsevät alempaan SM-sarjaan ja loput aloittavat syksyn Mestiksessä.

Otteluohjelma:

11.3 SaPKo-Hokki kello 16.30
12.3 Kiekko-Vantaa-SaPKo kello 14.40
19.3 SaPKo-TuTo kello 16.30
24.3 LeKi-SaPKo kello 18.15
25.3 KOOVEE-SaPKo kello 16.30
31.3 K-Espoo Ch-SaPKo kello 18.45
1.4 SaPKo-Ketterä kello 18.00


Sarjakärki RoKi oli Mediatili Areenalla vahvempi lukemin 0-2

27.2.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Rovaniemen kiekko oli viime perjantain kotiottelussa parempi numeroin 0-2. RoKi varmisti voitollaan paikan SM-sarjassa myös ensi kaudella.
Meillä on sarjaa jäljellä vielä kaksi ottelua. Perjantaina vieraaksemme Mediatili Areenalle saapuu TuTo Hockey. Ottelu alkaa normaaliin tapaan kello 18.30. Sunnuntaina on vierasottelu Mikkelin Jukureita vastaan, joka pelataan poikkeuksellisesti Rantasalmella! Näiden kahden ottelun jälkeen alkaa SM-karsinta sarja, jonka otteluohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.Reissuviikonlopusta jatkoaikavoitto ja 5-1 tappio

30.1.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Lauantaina matkasimme Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Ottelu oli todella tiukka ja eteni aina jatkoajalle asti, jossa illan sankari Jesse Multamäki ratkaisi ottelun lukemin 2-3. Maalinteossa onnistuivat Topias Saramäki ja Jesse Multamäki kahdesti.

Sunnuntaina oli vierasottelu Turussa, johon matkasimme suoraan Hämeenlinnasta. TuTo oli tällä kertaa parempi maalein 5-1. Illan ainokaisen osaltamme viimeisteli Ville Rosenström.

Ensi viikolla jälleen matkataan. Tällä kertaa Tampereelle KOOVEEN vieraaksi, josta matka jatkuu Vaasaan Sportin vieraaksi.


Tappio ja voitto

18.1.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viime viikonloppuna pelattiin kaksi kotiottelua, joissa tuloksena oli tappio ja voitto.

Perjantaina Imatran Ketterä haki vieraspisteet Mediatili Areenalta lukemin 0-4. Lauantain kotiottelussa SaiPa puolestaan kaatui 6-4.
Maalinteossa onnistuivat tänään Tino Pennanen, Ville Rosentström, Miska Vattukumpu, Jesse Multamäki ja Elmo Pietarinen kahdesti!
Sarjaa on pelattu nyt yksitoista ottelua ja sarjataulukossa olemme sijalla 11.

Viikonloppuna on luvassa matkakilometrejä kun kohtaamme perjantaina Rovaniemellä RoKin ja lauantaina Kajaanissa Hokin. Onneksi matkat taittuu turvallisesti ja viihtyisästi Matka-Kososen kyydissä.


Kaksi tiukkaa kotitappiota saldona viikonlopulta

9.1.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

Viikonloppuna oli ohjelmassa kaksi kotiottelua Tampereen KOOVEETA ja Tampereen Ilvestä vastaan. Perjantaina 6.1 KOOVEE oli parempi maalein 0-2. Viimeisen maalin KOOVEE iski tyhjään verkkoon, kun haimme tasoitusta ilman maalivahtia. Luukas Lavikainen torjui ottelussa huimat 51 laukausta.

Lauantaina Ilves vei tiukan ottelun lukemin 1-2. Ilves käänsi ottelun edukseen kolmannen erän lopussa ylivoimakuvion päätteeksi, kun olimme juuri tulleet täysilukuiseksi. Ainoan maalimme iski Eemil Seppä toisen erän alussa.

Pelit jatkuu 13.1. kotiottelulla Imatran Ketterää vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30.

14.1. vieraaksemme saapuu Lappeenrannan SaiPa.


Viikonlopulta tappio ja voitto

21.12.2022

Kategoria: Edustusjoukkue

Viikonloppuna pelasimme kaksi ottelua vieraissa, kun perjantaina matkasimme legendaariseen Hakametsään Ilveksen vieraaksi ja lauantaina kohtasimme K-Espoo Challengerin Tapiolassa.

Perjantaina Ilves oli parempi numeroin 3-0. Ottelu oli todella tasainen, mutta hyvistä paikoista huolimatta emme saaneet maalia aikaiseksi.

Lauantaina Tapiolassa pääsimme pitkästä aikaa voiton makuun, kun Espoo kaatui lukemin 3-4. Illan sankarina hääri Jesse Multamäki iskien hattutempun ja yhden syötön. Koko ykkösketjumme Veikka Paajanen, Joe Leinonen ja Jesse Multamäki oli tänään liekeissä ja ukot iskivät yhteensä 10 pistettä

-Upea taistelu koko joukkueelta ja erittäin tärkeä voitto. Tästä on hienoa lähteä Joulun viettoon, summasi koutsi Toivanen!


Joonas Toivanen jatkaa päävalmentajanamme myös kaudella 2023-2024!

21.12.2022

Kategoria: Edustusjoukkue

Joonas Toivanen jatkaa päävalmentajanamme myös kaudella 2023-2024!!

Olemme todella tyytyväisiä, että Joonas haluaa jatkaa seurassamme myös seuraavalla kaudella. ”Toikka” on tehnyt loistavaa työtä joukkueen kanssa ja on upeaa, että tämä työ saa jatkoa myös ensi kaudelle.

Toikka kommentoi uutta sopimusta tuoreeltaan: ”Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. On ollut hienoa työskennellä tässä yhteisössä ja nuorten pelaajien kanssa. Mukavaa että työ jatkuu myös ensi kaudella. Koen että olemme ottaneet isoja harppauksia joukkueena puolentoista vuoden aikana ja samoin pelaajat yksilötasolla. Itselläni on tapahtunut isoa kehitystä valmentajana ja itsevarmuuteni on kasvanut”.


1 2 3