SaPKo kohtaa jälleen Liiga-joukkueen, Hegemonia-ottelu Jukureita vastaan torstaina 22.8.2019

6.8.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

 SaPKo kohtaa jälleen kauden alla Liiga-joukkueen, tällä kertaa rakkaan taistelukumppanin Mikkelin Jukurit, kiitos Jukureille halukkuudesta pelata SaPKoa vastaan! Samalla lämmitellään muutaman vuoden takaista koko SaPKo ja Jukurit yhteisöä käsittävän ”SaPKo-Jukurit” -pelipäivät! Tällä yhteisellä tempauksella ja peleillä haluamme olla edistämässä jääkiekon asemaa ja innostaa harrastajia lajin sisällä sekä saada uusia innostumaan mukaan koko etelä-savon alueella!

”SaPKo – Jukurit” -päivää vietetään kahdessa osassa;
torstaina 22.8.2019, Mediatili Areenalla, Savonlinnassa kohtaavat:
– klo 14.30 A-nuoret
– klo 18.30 Edustusjoukkueet
(Tähän otteluun on pääsymaksu 10€ (aikuinen) ja 8€ (erikoisryhmät), SaPKon 2019-2020 kausikortilla peliin veloituksetta. LIPUNMYYNTI, ennakkoon SaPKon toimistolta ja ovelta alkaen tunti ennen pelin alkua).

Muut eri-ikäkausijoukkueet pelaavat lauantaina 24.8.2019, pelit järjestetään Savonlinnassa. Kyseisenä päivänä pelataan otteluita harjoitus- ja kilpahallissa klo 09.30-17.45 välisenä aikana.
E1 ikäluokassa Savonlinnaan saapuu pelaamaan myös Pips/Warkis yhdistelmäjoukkue. Kyseiset seurat ovat Jukureiden yhteistyöseuroja.
Lauantaina 24.8.2019 eivät pelaa seuraavat juniorijoukkueet;
– E1 ikäluokka(on turnauksessa Mikkelissä)
– C2 ikäluokka(päällekkäisyyksiä)
– B ikäluokka(sarja alkaa 31.8, joten joukkueet huilaavat)


SaPKon joukkue täydentyy!

1.8.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

Santeri Sillanpää SaPKon hyökkäykseen

Turkulaisen kiekkokoulun kasvatti ja viime kauden Tampereen Kooveessa Mestistä pelannut rightin hyökkääjä Santeri Sillanpää vahvistaa SaPKon hyökkäysosastoa tulevan kauden kattavalla sopimuksella.
22-vuotias Paimiosta Kotoisin oleva isokokoinen hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella Kooveessa 44 ottelua 17 tehopisteen arvoisesti.

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 25 omaa pelaajasopimusta.

Lisätiedot
Pekka Linden 050 505 2459


Hyvää kesää!

28.6.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

Toimistomme on on kiinni 1.-22.7.2019. Toimiston väki pitää samalla ansaittua kesälomaa! Palataan loman jälkeen asiaan, oikein hyvää ja rentouttavaa kesää kaikille!


SaPKo Yhteisö tiivistää ja tehostaa toimintaansa!

10.6.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo yhteisö (edustus ja juniorit) tekevät vuodesta toiseen hyvää ja eteenpäin vievää yhteistyötä. SaPKo on ollut 90-vuoden aikanaan kuuluisa kasvattaja ja sitä haluamme olla edelleen. Olemme käyneet yhdessä keskusteluja ja todenneet kehityskohteita toiminnassamme. Meillä on loistavaa joukkuetoimintaa ja Akatemia toiminta on myös hyvällä mallilla. Nyt tiivistämme ja tehostamme entisestään toimintaamme ja sen myötä aloitamme SaPKo Talent-ryhmä toiminnan, johon on pilottikaudelle valittu seitsemän junioripelaajaa C1-A-nuorten ikäluokista. Talent-ryhmää vetävät 4-5 valmentajaa, jotka huolehtivat ja auttavat pelaajia henkilökohtaisella ohjauksella eteenpäin.

Samalla teemme kahdelle Talent-ryhmäläiselle, vuonna 2002 syntyneelle hyökkääjälle Oskar Myllykselle ja vuonna 2003 syntyneelle puolustajalle Veeti Karjalaiselle junioripelaajasopimukset Mestis-joukkueeseemme, joka on motivoimassa kyseisiä pelaajia jääkiekossa eteenpäin.

Tällä kaikella haluamme vahvistaa SaPKo yhteisöä ja meidän loistavaa kasvatustyötä sekä olla edistämässä ja vahvistamassa Savonlinnalaista identiteettiämme.

juniori-sapkon puheenjohtaja kommentoi asiaa, kesällä kun mietimme tämän kauden päätavoitteita alkavalle kaudelle Junioripäällikkö Joni Kotilaisen kanssa, meillä nousi kaksi tavoitetta ylitse muiden. Nostaa Kiekkokoulujen osallistujamäärät ylös ja lisätä Edustus SaPKon ja Juniori-SaPKon yhteistyötä. Nyt voidaan ilolla todeta, että molemmat näistä tavoitteista saatiin täyttymään.

Tänään julkistettava uusi SaPKo Talent -ryhmä on iso harppaus siihen, että saamme myös vietyä kilpailullisuutta ja tavoitteellista harjoittelua vielä enemmän eteenpäin. Pystymme tarjoamaan tämän avulla meidän potentiaalisimmille ja innokkaimmille junioreille yhden uuden väylän päästä toteuttamaan heidän unelmiaan.

Tämä on vasta alkua, mutta jo nyt toivomme, että voimme näyttää junioreille ja heidän vanhemmilleen, että täältä SaPKosta ja savonlinnasta voi ponnistaa suoraan isommille estradeille, Vesa kommentoi viimeiseksi.

SaPKo TALENT-ryhmän pelaajat kaudelle 2019-2020;

  • Mutka Joona hyökkääjä (C1/2004)
  • Laine Juuso maalivahti (B/2003)
  • Karjalainen Veeti puolustaja (B/2003)
  • Myllys Oskar hyökkääjä (A/2002)
  • Kilpeläinen Veeti puolustaja (B/2002)
  • Laiho Luukas hyökkääjä (B/2002)
  • Leinonen Joe hyökkääjä (A/2001)

Kuvat on otettu Riihisaaren museon näyttelystä ”SaPKo ei mikä tahansa kiekkoseura”, kannattaa käydä tutustumassa!


JUUSO FORSSTRÖM JATKAA SAPKOSSA JA WALLI TUO KOKOA!

28.5.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

Juuso Forsström aloittaa SaPKossa viidennen kautensa. Joukkueen monivuotinen kapteeni on tärkeä pelaaja sekä kopissa, että kentällä. Toistaiseksi 334 Mestiksen runkosarjan ottelua pelannut 29 -vuotias hyökkääjä on sarjan kokeneimpia pelaajia ja tietää sarjan vaatimukset.

 

SaPKon puolustukseen saadaan kokoa ja raamikkuutta, kun Porilaiskasvatti ja SaPKossa mestaruudenkin 2017 voittanut Juuso Walli palaa pässipaitaan tulevan kauden kattavalla sopimuksella. 195 -senttinen ja lähes 100 Liigaottelua pelannut Juuso on tärkeä palanen SaPKon puolustusosastoa!

 

 

Juuso Walli pelasi SaPKossa Mestis mestaruus kauden aikana 2017.

Foppa on iso osa SaPKon joukkuetta!

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 24 omaa pelaajasopimusta.


TOMMI LAAKSO JATKAA SAPKOSSA

10.5.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

Norjalaispuolustaja Even Myreng Kjellesvik SaPKoon ja Ville Tiitinen jatkaa SaPKossa!

 

Porin Ässistä SaPKoon kesken viime kauden saapunut hyökkääjä Tommi Laakso jatkaa SaPKossa myös tulevalla kaudella SaPKon omana sopimuspelaajana.

Tommi harjoittelee kesän Porissa Ässien mukana, mutta saapuu Savonlinnaan kesän päätteeksi. Uskomme päämäärätietoisen laiturin ottavan tulevalla kaudella harppauksen pelaajan kohti seuraava tasoa!

 

20-vuotias norjalaispuolustaja Even Myreng Kjellesvik saapuu Savonlinnaan kesän jälkeen.

Pelaaja on pelannut lähes koko uransa Stavangerissa ja saatiin Savonlinnaan Mikko Kapasen viime kauden kontaktien kautta. Hän on pelannut lähes kaikissa Norjan ikäkausimaajoukkueissa.

Suomesta ja Savonlinnasta puolustaja hakee selkeää nostetta uralleen.

 

SaPKon luottopuolustajiin viime kaudella kuulunut 23-vuotias Ville Tiitinen jatkaa myös Savonlinnassa ja vahventaa merkittävästi SaPKon puolustusosastoa. Toistaiseksi 151 Mestiksen runkosarjan ottelua pelannut Tiitinen aloittaa toisen kautensa Savonlinnassa.

 

Viime kaudella A-junioreissa pelannut hyökkääjä Jere Kuivisto jatkaa SaPKossa sopimuspelaajana. 21-vuotias Rantasalmella syntynyt Kuivisto on pelannut koko ikänsä SaPKossa ja alkuajat RU:ssa.

 

Kuluneen kauden SaPKon A-junioreissa pelannut maalivahti Juho Ahopelto jatkaa SaPKossa ja leventää SaPKon maalivahtiosastoa. SaPKolla on Juho Ahopellon mukaantulon myötä 2 omaa sopimusmaalivahtia (Urpolahti ja Ahopelto) KooKoon lainavahti Oskari Salmisen lisäksi.

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 22 omaa pelaajasopimusta.

 

Valmennuspuolella Pasi Räsänen saa tiimiinsä mukaan Mikko Kapasen ja Jari Laukkasen. Mikko on SaPKon kasvatti, joka pelasi SaPKossa juniorina ja kun siirtyi valmennuspuolelle, hän oli useamman vuoden Lappeenrannassa SaiPan junioreiden valmennuksessa. Parilla viime kaudella hän kävi haistelemassa ulkomailla valmennusta Saksassa ja viimekauden Norjassa Stavangerissa valmennushommia ja on innokkaana lähdössä uuteen pestiinsä SaPKossa. Jari Laukkanen on myös SaPKon omia kasvatteja ja peliurallaan torjunut aina A-nuoriin saakka SaPKossa. Pari kautta A-nuorten maalivahtivalmennuksessa ja nyt vastuulla on sekä edustuksen ja A-nuorten maalivahdit.

 

lisätietoja; Pekka Linden 0505052459


SaPKolle maalivahti Kouvolasta ja 2 uutta pelaajaa

3.5.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

KooKoon sopimuspelaaja, maalivahti Oskari Salminen pelaa SaPKossa tulevan kauden alustavasti koko kauden kestävällä lainasopimuksella.

19-vuotias isokokoinen maalivahti pelasi kuluneella kaudella 16 Liiga ottelua ja yhden ottelun Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä.

Alustavan suunnitelman mukaan pelaaja saapuu Savonlinnaan elokuun alkupuolella ja on SaPKon vahvuudessa seurojen sopimin ehdoin koko kauden.

 

SaPKon uusina sopimuspelaajina pässipaidassa nähdään hyökkääjä Joonas Savolainen ja puolustaja Tuomo Viitasalo.

TPS:n organisaatiosta SaPKoon saapuu hyökkääjä Joonas Savolainen, joka viime kaudella edusti myös TUTO Hockeytä 8:n ottelun verran Mestiksessä. Pääosan viime kaudesta Joonas Savolainen pelasi TPS:n nuorten SM-liigajoukkueessa.

 

Vaasan Sportin organisaatiosta Savonlinnaan matkustaa puolustaja Tuomo Viitasalo, joka on pelannut nuorten SM-liigassa lähes 150 ottelua. Kaudella 2017-2018 Viitasalo on pelannut Kajaanin Hokissa 11 miesten Suomi-sarjan ottelua.

 

 

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on tulevalle kaudelle 17 omaa pelaajasopimusta.

 

 

 

lisätietoja; Pekka Linden 0505052459


SaPKon tulevan kauden Mestis joukkue rakentuu

17.4.2019

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo on solminut seuraavat uudet pelaajasopimukset kaudelle 2019-2020

 

Kuluvan kauden joukkueesta jatkavat pässipaidassa myös tulevalla kaudella:

23-vuotias puolustaja Julius Marva, jolle on kertynyt SaPKossa toistaiseksi 106 runkosarjan ottelua. Lukon kasvatilta odotetaan tulevalla kaudella läpimurtoa johtavaksi puolustajaksi.

 

Muita menneen kauden joukkueen jatkajia SaPKossa ovat maalivahti Roope Urpolahti ja hyökkääjä Tatu Vihavainen.

Roopelle tuleva kausi on kolmas perättäinen Savonlinnassa. Mestiksen runkosarjan otteluita ”Upille” on kertynyt KeuPa HT:ssä ja SaPKossa toistaiseksi 97.

Vastaavasti SaPKon kasvatilta, Tatulta on kahden vähän rikkonaisen kauden jälkeen odotettavissa vahva kausi ja hyvää tulosta. Pelattuja otteluja Mestiksen runkosarjassa on Tatulla toistaiseksi 79, mitkä ovat tuottaneet 62 pistettä.

 

Uusi kasvo SaPKossa on Jokerien nuorten SM-liigajoukkueessa viime kauden kapteeni 20-vuotias hyökkääjä Roope Hirvonen, joka on Jokerien juniorimyllyn lisäksi pelannut muutaman vuoden Pohjois-Amerikan eri juniorisarjoja. Mestiksestä kokemusta Roope Hirvosella on kahden ottelun verran Kiekko-Vantaasta viime kaudelta.

Toinen uusi tuttavuus kasvona SaPKoon on TPS:n nuorten SM-liigajoukkueesta hyökkääjä Tino Siren. Salossa syntynyt Siren on kahlannut läpi TPS:n juniorimyllyn ja nuorten SM-liigassa otteluja kertyi 189.

 

Kaudelle 2019-2020 SaPKolla on toistaiseksi 15 pelaajasopimusta.

 

 

Lisätiedot; Pekka Linden 0505052459


SaPKon A-Nuorten kartoitustapahtuma 26.4

8.4.2019

Kategoria: A-Nuoret

SaPKo A-nuoret kartoitustapahtuma

Perjantai 26.4.2019 Savonlinna, Talvisalon jäähalli

 

Aikataulu:

8.30 Kokoontuminen/ohjeistus

10.00 Jääharjoitus

12.30 Palaveri

13.30 Peli 1

15.30 Peli 2

 

Ilmoittautumiset: juho.nykanen58@gmail.com, jpasonen@gmail.com

Lisätiedot: Juho Nykänen 0401770958, Joel Pasonen 0407548185

 1 2 3 17