Joukkueeseen lisää savolaista osaamista!

2.7.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

Hyvän kauden SaPKon U-20 joukkueessa pelannut maalivahti Luukas Lavikainen on solminut SaPKon edustusjoukkueen kanssa tulevan kauden kattavan sopimuksen. Heinäkuussa 19 vuotta täyttävä maalivahti hakee nostetta uralleen nyt ensimmäistä kertaa miesten sarjoista. Ikänsä puolesta Luukas toki pystyy vielä pelaamaan tarvittaessa myös SaPKon U-20 joukkueessa.

Lisäksi hyökkääjä Topias Saramäki jatkaa SaPKossa. Armeijasta kesäkuussa kotiutunut Saramäki pelasi viime kaudella 21 Suomi-sarjan ottelua runkosarjassa 16 pisteen tehoilla.

SaPKo hakee ennen sarjakauden alkua vielä kokoonpanoonsa ainakin 2-3 puolustajaa ja 3-4 hyökkääjää!

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on 19 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle!

Lisätiedot:
Pekka Linden, 0505052459


Joukkueeseen lisää kiinnityksiä

20.5.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen on tehnyt Kajaanin Hokista Savonlinnaan viime syksynä siirtynyt hyökkääjä Niklas Romppanen, joka pelasi koko viime kauden lähes piste/peli tahdilla läpi runkosarjan. Uskomme vakaasti, että Niklas on isossa roolissa tulevan kauden SaPKo-hyökkäyksessä.

Puolustajista Savonlinnassa jatkavat pian armeijasta kotiutuva Antti Sairanen sekä toista kauttaan Savonlinnassa aloittava Eetu Nikkilä, jotka vuoden kokeneempina ja sarjan vaatimukset tuntien ovat isossa roolissa SaPKon puolustuksessa!

SaPKon viime kauden A-nuorista sopimuksen edustusjoukkueen kanssa on tehnyt hyvän menneen kauden U-20 Mestiksessä ja SM-karsintasarjassa pelannut hyökkääjä Santeri Lehmusoksa. Santeri pystyy ikänsä puolesta pelaamaan vielä U-20 sarjassa, mutta tavoitteena on hänelläkin ottaa paikka edustusjoukkueesta!

Uutena kasvona SaPKoon saapuu Kuopiolaistaustainen puolustaja Vertti Malinen. 19-vuotias puolustaja pelasi kuluneen kauden KalPan ja TUTO:n U-20 joukkueissa.

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on 17 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle!

Lisätiedot: Pekka Linden 0505052459


SAPKO KAUDELLA 2024-2025

2.5.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon tulevan kauden Suomi-sarja joukkueen toimihenkilöstöön ja pelaajistoon on tehty ensimmäiset kiinnitykset.

Toimihenkilöt:

Tulevan kauden valmennusvastuun kantavat edelleen Juho Nykänen päävalmentajana ja Marko Leinonen valmentajana ja maalivahtivastaavana.

Huollon moni-ottelijana jatkaa edelleen Jarmo Puustinen ja joukkueen fysioterapeuttina Jarmo Rouvinen.

Urheilujohtajana ja joukkueenjohtajana jatkaa edelleen Pekka Linden.

Pelaajat:

Pelaajista tulevan kauden sopimuksen ovat tehneet maalivahti-osastolla hyvää työtä koko viime kauden tehnyt Juuso Laine.

Puolustajista jatkaa Oskar Myllys ja U20-nuorista edustusjoukkueeseen nousevat Hugo Berg ja Olli Heiskanen, jotka toki molemmat olivat  jo kuluneella kaudella ajoittain joukkueen mukana.

Hyökkääjistä jatkavat Elmo Pietarinen, Henri Rahkonen, Veikka Paajanen ja Valtteri Nurminen.

U-20 nuorista joukkueeseen on nostettu Eemil Seppä ja Joonas Nykänen.

Myös viime kaudella SaPKossa lainapestillä käynyt Imatran Ketterän kasvatti Aatu Käkränen liittyy pässipaitaan. Täysin uutena kasvona Savoon siirtyy 21-vuotias Joonas Rahunen, joka on pelannut viimeiset kaudet Jokipoikien U-20 joukkueessa.

 

Muuta:

Joukkueen harjoitusotteluista on alustavasti sovittu peli Lappeenrannassa PEPO:n kanssa elokuun puolivälissä ja Talvisalossa pelataan ke 21.8. Porvoon Huntersin SaPKo kohtaa Porvoossa to 22.8 ja Savonlinnassa to 29.8.

SaPKo kohtaa Riemun Savonlinnassa pe 30.8 klo 18.30.

Näiden sopimusten myötä  SaPKolla on 12 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle!

Lisätiedot
Pekka Linden 0505052459


Kiitos tuesta!

5.4.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

Kiitämme yhteistyökumppaneitamme ja yleisöämme kuluneesta kaudesta.

Ensi kaudella nähdään jälleen!

Kuluneella kaudella kausikortin ostaneet voivat varata kausikorttipaikkansa ensi vuodelle. Varattavissa nyt puh. 044 238 7494 tai toimisto@sapko.fi

 


Ville Mattola ja Henri Kyllönen SaPKoon

14.2.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

Ville Mattola, 20-vuotias hyökkääjä, siirtyy SaPKon vahvuuteen loppukaudeksi Jukureiden U-20 joukkueesta. Mattola on aiemmin pelannut SaPKossa Suomi-sarjaa 15 ottelua tehoin 4+5.

Lisäksi 24-vuotias puolustaja Henri Kyllönen, joka on pelannut viime kaudet Kajaanin Hokin Mestis-joukkueessa, vahvistaa SaPKon puolustusta loppukauden kattavalla sopimuksella. Kyllönen on pelannut Mestistä 64 ottelun verran.

Molemmat pelaajat ovat tärkeitä vahvistuksia SaPKolle kevään loppuhuipennuksen valmistelussa jatkosarjan jälkeen.

Lisätietoja antaa Pekka Linden (0505052459).


SaPKo tekee hyvää!

17.1.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

Olemme lahjoittaneet yhteensä 500 ottelulippua SaPKon runkosarjan ja jatkosarjan otteluihin, tukeaksemme yhteisöämme ja tuodaksemme iloa jääkiekon ystäville.

Lippuja oli vastaanottamassa: Savonlinnan HaTTu ry:n Jari Naukkarinen, Savonlinnan seurakunnan diakoniatyön edustaja Mari Kulmala, Olli Teijonmaan muistorahaston Teuvo Jäntti, Teuvo Niskala sekä Mutikaiset ry:stä Tiia Mutikainen. Kukin kumppanimme jakaa lahjoitetut liput parhaaksi katsomilleen henkilöille.

Tämä on osa sitoutumistamme yhteisömme tukemiseen ja urheilun ilon jakamiseen. Kiitos kaikille osallistuneille ja kumppaneillemme heidän panoksestaan!

#pässinpaluu #sarvetesiin


Pelaajasopimuksen purkaminen

10.1.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo Hockey Oy ja  Eetu Pasanen ovat purkaneet kuluvaa kautta koskevan pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan aloitteesta.

SaPKo Hockey Oy kiittää Eetu Pasasta ajasta pässipaidassa ja toivoo menestystä Eetulle tuleviin haasteisiin!

Lisätiedot
Pekka Linden
0505052459


JoKP – Jokerit 21.02.2024 klo 18.30 Mediatili Areenalla

10.1.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

 

>> Osta liput otteluun tästä.

Joensuun Kiekko-Pojat pelaa 21.2.2024 pelattavan Jokerit ottelun Savonlinnan jäähallissa. Savonlinnan otteluun lippuja tulee myyntiin 2833 lippua ja kolme VIP-aitiota. Alunperin kyseinen ottelu piti pelata Outokummun jäähallissa.

Syynä ottelun paikkakunnan siirtoon on Kiekko-Poikien alhaiset katsojamäärät ja Jokerien huima suosio tällä hetkellä Mestiksessä ympäri Suomen.

– Outokummun alhaisien katsojalukujen vuoksi meidän on ollut pakko miettiä toimenpiteitä talouden turvaamiseksi. Jokainen kivi on taas käännettävä. Näistä yksi on Jokerit ottelun siirtäminen isompaan halliin Savonlinnaan, jotta saadaan lipputuloja, kertoo manageri Jaakko Lipponen.

– Outokummun kaupungille iso kiitos tästä ymmärtäväisyydestä ottelunsiirrolle, kun alunperin oli sovittu että yksi Jokerit ottelu pelattaisiin Outokummussa, kiittelee Lipponen.

Kiekko-Poikien kausikortit käyvät myös Savonlinnan ottelussa. Lippupiste on yhteydessä alunperin Outokummun vastaavaan otteluun lipun ostaneihin.

Jokerit ottelun liput ovat nyt myynnissä Savonlinnaan!

>> Osta liput otteluun tästä.

SaPKon kausi- ja klubikortit eivät käy tässä ottelussa.


Pelaajasopimuksen purkaminen

6.1.2024

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo Hockey Oy ja Jere Kuivisto ovat purkaneet kuluvaa kautta koskevan pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan aloitteesta.

Lisätiedot
Pekka Linden
0505052459


Valtteri Nurminen SaPKoon

11.12.2023

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo on solminut loppukautta koskevan pelaajasopimuksen hyökkääjä Valtteri Nurmisen kanssa.

22-vuotias Valtteri Nurminen on pelannut nuoruusvuotensa pääkaupunkiseudulla ja kasvattajaseura on HIFK.
Kaudet 2020-2023 pelaaja edusti Jokipoikien U20 mestisjoukkuetta ja viikon kuluttua varusmiespalveluksen Kajaanissa päättävä pelaaja on alkusyksyn pitänyt lajituntumaa Kuhmon Kivan riveissä.
Pelaaja on jo liittynyt SaPKon vahvuuteen!


1 2