Jarmo Myllys palaa SaPKon valmennukseen

4.8.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

Jarmo Myllys palaa SaPKon valmennukseen

 

Suomen jääkiekkoleijona nro 197 Jarmo Myllys palaa pässipaitojen valmennukseen Pasi Räsäsen aisapariksi.

55-vuotias Myllys oli viime kauden poissa valmennustehtävistä, mutta päätös paluusta kiekkotöihin kypsyi kesän aikana.

“Jamo”  on pitkän ja suomalaisittain 2004 päättyneen, ainutlaatuisen menestyksekkään pelaajauransa jälkeen toiminut maalivahti /tai apuvalmentajana SaiPassa, Itävallassa Klagenfurter Ac seurassa , kahdessa nuorisomaajoukkueessa, sekä viimeksi kasvattajaseurassaaan SaPKossa kausina 2015-2019

 

Jarmo Myllyksen sopimus kattaa kauden 2020-2021

 

Lisätiedot

 

Pekka Linden

 


Harjoituspelien aikataulut

13.7.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon harjoituspelit:

Pe 28.8 18.30 Jukurit SaPKo Mikkeli

Pe 4.9 18.30 IPK-SaPKo Iisalmi

To 10.9 18.30 Hokki- SaPKo Varkaus

Ke 16.9 18.30 SaPKo-IPK Savonlinna


SaPKolle puolustaja

13.7.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKolle puolustaja

 

SaPKon puolustusosasto vahventuu 20-vuotiaallla Jesper Henrikssonilla.

Oulun Kärppien kasvatti on pelannut viime kaudet pääkaupunkiseudulla HIFK:n ja Jokereiden A ja B-nuorten organisaatioissa.

Jokereiden viime kauden A-nuorten varakapteeni on valmiina loikkaamaan urallaan eteenpäin Mestiksessä ja SaPKossa, varsinkin kun pelaajan  viruksen keskeyttämää loppukautta  haittasi myös loukkaantuminen.

Pelaajan vahvuus on kiekollinen peli,mistä kertoo myös pistesaldo nuorten Sm-liigassa.

 

 

Tämän  sopimusten myötä  SaPKolla on 21 sopimusta tulevalle kaudelle.

 Tulivoimaa puolustukseen – William Mäkinen palaa SaPKoon

18.6.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

Toistaiseksi urallaan 101 Mestiksen runkosarja-ottelua ja 82 SM-liiga-ottelua pelannut 24-vuotias puolustaja William Mäkinen vahvistaa SaPKon puolustusta tulevalla kaudella.

Mäkinen pelasi SaPKossa edellisen kerran kaudella 2017-2018 Mestiksen pronssimitalin arvoisesti. Ensimmäinen debyytti puolustajalla SaPKoon oli jo kaudella 2014-2015 play-off puolivälieräsarjassa KooKoon kanssa, silloin SaiPan lainapelaajana.

SaPKon lisäksi William Mäkinen on pelannut Mestistä TUTOssa, Hokissa ja KeuPa HT:ssa.

William Mäkisestä SaPKo saa varmasti kokeneen ja varman kiekollisen pelaajan puolustusosastolle!

Tämän sopimusten myötä SaPKolla on 20 sopimusta tulevalle kaudelle.

Lisätiedot
Pekka Linden


Mestiksen sarjajärjestelmä julkistettu

16.6.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

Mestiksen otteluohjelma kaudelle 2020-21 on julkaistu. Runkosarjassa pelataan 14 joukkueen kaksinkertainen sarja (26 ottelua).

Lisäksi pelataan kahdessa viiden joukkueen lohkossa kuusinkertainen välisarja ja yhdessä neljän joukkueen lohkossa kahdeksankertainen välisarja. Kokonaisottelumääräksi tulee näin 50 ottelua.

Välisarjapainotteinen pelaamistapa on suunniteltu mm. matkakulujen minimoiseksi sekä mahdollistamaan nopeankin reagointikyvyn koronaviruksen aiheuttamaan epävarmaan ja mahdollisesti muuttuvaan tilanteeseen. Jos koronaviruksen vuoksi sarjan alkua joudutaan siirtämään, mahdollistaa uusi järjestelmä sen ilman, että otteluohjelma täytyy suunnitella uudelleen.

SaPKon kanssa samassa välisarjalohkossa kiekkoilee Ketterä, Peliitat, KeuPa HT sekä Kiekko-Pojat.

Lue lisää Mestiksen tiedotteesta klikkaamalla tätä.


Matias Lainio jatkaa – SaPKolle uusi maalivahti

5.6.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon runko täydentyy edelleen kaudelle 2020-2021

SaPKon maalivahti-osasto vahvistuu Vaasalaislähtöisellä Patrik Koivistolla, joka pelasi viime kaudella Raahen Kiekon Suomisarja joukkueessa ja palkittiin sarjan parhaana maalivahtina. 22-vuotias maalivahti haluaa SaPKon kautta eteenpäin urallaan ja on valmiina ottamaan Mestis haasteen vastaan.

Neljännen kauden pässipaidassa aloittaa tehohyökkääjä Matias Lainio.  24-vuotias Laitilasta Savonlinnaan kaudelle 2017-2018 tullut hyökkääjä on SaPKossa pelaamissaan 136:ssä Mestiksen runkosarjan ottelussa tehnyt muhkeat 134 pistettä!

Näiden sopimusten myötä  SaPKolla on 19  sopimusta tulevalle kaudelle.


SaPKon organisaatiossa muutoksia!

29.5.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen jää pois SaPKon toiminnasta, koska siirtyy uusiin töihin toisaalle, kesäkuun alusta alkaen. Hän kerkesi olla seitsemän vuotta SaPKossa, joista ensimmäiset vuoden markkinoinnissa ja myynnissä, viimeiset reilu neljä vuotta toimitusjohtajana. Näiden vuosien aikana saavutettiin ensimmäinen Mestis mestaruus. SaPKon toiminta on mennyt ammattimaisempaan suuntaa kokonaisuudessaan, mutta ennen kaikkea urheilupuolella on otettu askelia eteenpäin. Myös ottelutapahtumat ja jäähallin olosuhteet ovat ottaneet huimia kehitys askelia eteenpäin.

Puheenjohtaja Vesa Kutvonen kiittää Petriä merkittävästä työstä SaPKon hyväksi, toivomme hänelle menestystä uudessa työtehtävässä ja elämässä sekä toivomme hänellä säilyvän iso SaPKo Sydän.

Seitsemän vuotta SaPKon toiminnassa ovat olleet todella mielenkiintoisia ja mukavia. Olen saanut kokea vahvasti SaPKo Yhteisön voiman ja tuen. Olen erittäin kiitollinen SaPKolle näistä vuosista ja nyt siirryn SaPKo Yhteisössä uuteen rooliin, kannattajaksi ja kannustajaksi, edelleen hallilla tavataan, Petri Karppanen kommentoi.

Tästä eteenpäin SaPKon toimitusjohtajana toimii Pertti Väre toistaiseksi, apunaan Kalevi Putkonen. SaPKon hallitus etsii aktiivisesti uutta toimitusjohtajaa, tavoitteemme on löytää uusi henkilö pelikauden alkuun mennessä.

Kauden valmistelut ovat täydessä käynnissä ja tärkeillä paikoilla on tekijät. Joukkue alkaa olla lähes valmis, lähiaikoina tulee julkaisuja lisää.

 

Lisätiedot

 

Vesa Kutvonen


Aidot pelipaidat myynnissä – hanki omasi

27.5.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

Ylihuomenna perjantaina 29.5.2020 klo.9.45-13.00 välillä myydään kaikki jäljellä olevat viime kauden pelipaidat (niin koti- kuin vieraspaidat), tule ostamaan omasi! Paitojen hinnat alkaen 60€/kpl (käteiskauppa). Voit myös tiedustella ennakkoon toimisto@sapko.fi


Joukkueen runko täydentyy – Ek ja Hämäläinen vahvistavat pässipaitoja

15.5.2020

Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon Mestis-joukkueen runko täydentyy!

Uutena kasvona Savoon matkaa koko ikänsä Lahdessa ja Heinolassa pelannut isokokoinen 21-vuotias puolustaja Aleksi Ek.
Ek on pelannut toistaiseksi urallaan 28 Liigaottelua Pelicansin riveissä. Mestis-otteluita on kertynyt 32 Peliittojen paidassa.
SaPKon puolustukseen Ek tuo mukanaan kamppailuvoimaa ja jämäkkyyttä!
Tilastoja Aleksin uralta: https://www.eliteprospects.com/player/326822/aleksi-ek

Pässipaitojen hyökkäyskalusto vahvistuu HIFK:ssa kiekko-oppinsa saaneella Janne Hämäläisellä.
22-vuotias Hämäläinen on pelannut toistaiseksi miesten sarjoissa HIFK:ssa 35 Liiga-ottelua ja kaudella 2018-2019, 47 Mestis kamppailua Jokipojissa.
Juniori-ikäluokkien maaotteluita Hämäläiselle on kertynyt 17. Janne Hämäläisestä SaPKo saa monipuolisen hyökkääjän tulevalle kaudelle!
Tilastoja Janne Hämäläisen uralta: https://www.eliteprospects.com/player/222124/janne-hamalainen

Näiden sopimusten myötä SaPKolla on 17 sopimusta tulevalle kaudelle!

Lisätiedot
Pekka Linden


1 2 3 22