Yrityksille


Lataa SaPKo myyntiesite 2023-2024

SaPKo on perinteinen 1929 perustettu Itä-savolainen jääkiekkoseura. SaPKon (SaPKo Hockey Oy) uudelle yhtiölle on myönnetty paikka jääkiekon Suomi-sarjaan kaudeksi 2023-2024. Jääkiekko on jo pitkään ollut Savonlinnan ykköslaji harrastajamääriltä ja siinä minkä verran se liikuttaa ihmisiä katsomoihin seuraamaan niin edustusjoukkueen kuin junioreidenkin pelejä.

Myös maamme ylimmällä sarjatasolla pelannut SaPKo tunnetaan loistavana kasvattajaseurana, jonka riveistä on ponnistanut pelaajia ja valmentajia aina maajoukkueeseen ja NHL:ään saakka.

SaPKon tavoitteena on saavuttaa kestävä taloudellinen pohja ja olla Suomi-sarjan kärkijoukkueita. Laadukas päivittäinen toiminta takaa pelaajien kehittymisen ja tarjoaa junioreille pelaajapolun omista junioreista edustukseen saakka.

Meillä on tarjolla paljon erilaista näkyvyyttä ja yhteistyön mahdollisuuksia. Iso osa yhteistyökumppaneistamme on ollut mukana jo vuosia ja haluavat olla edelleen.

Näkyvyyden suhteen meillä on mainostilaa peliasussa ja muissa joukkueen asuissa sekä jäähallissa on jää-, laita- ja telinemainostilaa. Jäähallilla on mahdollisuus pitää asiakasinfoja pelinaikana tai ostaa vaikka koko ottelu ja tarjota markkinointimielessä vapaan sisäänpääsyn otteluun.

Voit hankkia yritykselle Kummipelaajan tai ottelusta Otteluisännyyden. Voimme räätälöidä teille erilaisia asiakastilaisuuksia, johon voi sisältyä laajempikin kokonaisuus, esimerkiksi ruoka ja juomaa.

Kysy lisää, palvelemme mielellämme!
toimisto@sapko.fi