VIP-tilat ja Aitiot


Ravintola First line & Pässiklubi

VIP-TILAISUUDET

Meillä on laadukas A-oikeuksin palveleva First Line -ravintola, johon voit varata VIP-palvelut kotiotteluihimme. Tiloihimme mahtuu tällä hetkellä 34 asiakasta kerrallaan ja pelin seurantaan on vieressä katsomopaikat heille.

Voit varata itsellesi tai yrityksellesi koko tilan tai sitten vaikka pienemmälle ryhmälle. VIP-tilaisuudet alkavat reilu tunti ennen pelin alkua ja meidän puolelta on koko tilaisuuden ajan isäntä paikan päällä, joka ohjaa, opastaa ja viihdyttää teitä.

Tilaisuuden aluksi tarjoilla ruoka, joka on ala carte -tasoa ja siihen voi halutessaan vaikuttaa, kun tekee varauksen hyvissä ajoin. Ennen peliä tulevat molempien joukkueiden valmentajien edustaja paikalle kertomaan illan peliin valmistautumisesta. Ensimmäisellä erätauolla on tarjolla kahvit ja makea pala. Tervetuloa viihtymään ja varaa paikkasi ajoissa!

Kysy VIP-tilaisuuden varaustilanteesta ja hinnoittelusta, minimivarausmäärä on kuusi henkilöä.

Kysy lisää:
toimisto@sapko.fi

Tilat on jaettu kahteen osaan, joissa toimii sekä VIP -ravintola First Line, että PässiKlubi. Tilojen välissä sijaitsee baari, joka on käytettävissä molemmille alueille. VIP -ravintola First Linen sisäänkäynti tapahtuu hallin puolelta ja PässiKlubiin hallin takaa ulkoa.

AITIOT

Aitioita on kaksi, joista pienemmän kapasiteetti on 6-8 henkeä ja isommman 10-12 henkeä.

10-12 paikkaa 250 €
8 paikkaa 150 €
20 paikkaa 400€

 

Hinnat eivät sisällä pääsylippuja tai tarjoiluja.
Aitiohin saa tilattua ruokaa eri vaihtoehdoin, niitä kannattaa kysyä varattaessa.

Kysy lisää:
toimisto@sapko.fi