Osakeanti


Arvoisa SaPKon osakkeenomistaja, yhteistyökumppani sekä SaPKolainen

SaPKon 90-juhlavuoden kunniaksi järjestimme SaPKon osakeannista. Osakeanti kestää 28.2.2020 saakka.

Olemme perinteinen ja itsenäinen seura nyt sekä tulevaisuudessa. SaPKo tarjoaa laadukasta ja viihtyisää jääkiekkoa Mestis-tasolla, jota seurataan intohimoisesti ympäri maailman.

Olemme kehittäneet viime vuosien aikana ottelutapahtumaamme entistä paremmaksi parantalla palvelupisteitä, ravintolatoimintoja sekä itse ottelutapahtuman viihtyvyyttä. Jatkamme kehitystyötä tiiviisti, parannamme Mediatili Areenan palveluita rakentamalla uudet aitiot jäähallin yläosaan ja samalla tulemme vahvistamaan sekä tehostamaan organisaatiotamme.

Näiden perinteiden jatkuminen vaatii meiltä kaikilta – lajin aktiiveilta, yhteistyökumppaneilta, Savonlinnan kaupungilta ja alueen asukkailta uskoa, halua ja osallistumista, viedä itäsavolaista jääkiekkoa eteenpäin Savonlinnassa. Näytetään yhdessä, että LAUMASSA ON VOIMAA!

SaPKon seuraavan 90-vuoden jatkuvuuden turvaamiseksi olemme järjestäneet 90-vuotis juhla-osakeannin, jonka tavoitteena on 90 000 €.

Täytä oheinen lomake ja ole mukana kehittämässä SaPKon toimintaa. Lomakkeen täyttäminen ei ole sitova, olemme yhteydessä myöhemmin jätettyäsi yhteystiedot.