OttelukoosteSaPKo - Jokipojat

Kyllä sai taas Talvisalon yleisö jännittää loppuun asti SaPKon juhlaottelussa, jossa se kohtasi Joensuun Jokipojat. Pässit sai otteluun salama-alun, mutta vierailija tylytti ensimmäisessä erässä rumasti ja pukukoppiin lähdettiin 1-4 lukemissa. Toinen erä taisteltiin, mutta tehot puuttuivat molemmilta joukkueilta. Kolmas erä oli SaPKon näytöstä kun joukkue kampesi 1-5 asemasta tasoihin. Tälläistä tunnelmaa ei ole hetkeen Talvisalossa nähty ja siitä iso kiitos 1576-päiselle yleisölle! Ottelu ratkottiin lopulta rankkareissa joissa vierailija kuittasi lisäpisteen.

SaPKo pelasi ottelun juhlapaidoilla.
Ottelu oli SaPKon viikon ainut.
Ennen ottelua kuultiin muutama puhe.
Kaikki valmista, kiekko jäähän.
Matias Lainiolta meni reilu minuutti aikaa saada kiekko maaliin.
Joonas Larinmaa oli vaikea pideltävä SaPKo-puolustukselle.
Niko Seppälä huomasi pelin aikana, että futis on enemmän hänen juttunsa.
Erätauolle poistuttiin 1-4 asemassa.
Ville Väinölä kumosi vastustajan.
SaPKo maalille vaihdettiin ensimmäisellä erätauolla Nico Viksten.
Elmeri Laamanen piti kultakypärän pois varmalta maalipaikalta.
1-5, kuka muu muka.
Pasi Räsäsellä oli vielä juonikkuutta jäljellä.
Atte Karppinen käänsi taidokkaasti kiekon lopulta maalivahti Haraldin längistä sisään.
Niklas Salo toi pässipaidat jo maalin päähän.
Loppu painittiin vierailijoiden päädyssä.
Atte Karppinen pääsi sivaltamaan upean ylivoimakuvion päätteeksi pelin tasoihin.
Ottelu venyi jatkoajalle, jossa Ville Väinölä kieputti itsensä loistavaan maalipaikkaan, mutta kiekko kimposi ylärimasta.
Jokipojat oli rankkareilla parempi, mutta hallilla koettiin hienoja elämyksiä.