« Takaisin

LAUMASSA ON VOIMAA-Tukikampanja

7.12.2020
Kategoria: Edustusjoukkue

Arvoisa SaPKo-yhteisö

Maailmanlaajuinen koronapandemia on ajanut SaPKon yhteen historiansa kovimmista paikoista. Koronaviruksen takia viime kevään pudotuspelit peruttiin sekä nyt joulukuussa pelejä on jouduttu perumaan tai siirtämään myöhempään ajankohtaan. Kuluvan syksyn otteluiden katsojamäärät sekä oheismyynti ovat myös  pudonneet rajusti. Näiden aiheuttama vaikutus seuran taloustilanteeseen on ollut erittäin raskas ja kovista talouteen kohdistuneista säästötoimista huolimatta tilanne on erittäin kriittinen.

Nyt tarvitsemmekin teidän apuanne enemmän kuin koskaan arvoisat SaPKo-yhteisön jäsenet. Olemme päättäneet järjestää LAUMASSA ON VOIMAA-tukikampanjan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa SaPKon toiminnan turvaamiseksi sekä tulevaisuuden varmistamiseksi. Teitä SaPKolaisia on Savonlinnan lisäksi runsaasti ympäri Suomen ja  nämä poikkeusajat ovat olleet hankalia myös monille teistä, mutta siitä huolimatta olette hienosti kannustaneet SaPKoa näinä vaikeina aikoina. Nyt on siis aika näyttää yhdessä, että Laumassa on voimaa!

LAUMASSA ON VOIMAA-tukikampanjassa voit valita joko platina-, kulta- tai hopeapaketin. Platinapaketin hinta on 500 €, kultapaketin hinta on 100 € ja hopeapaketin hinta on 50 € (Hinnat sisältävät  ALV:n). Lunastettuasi paketin saat diplomin ja nimesi ikuistetaan Talvisalon jäähalliin tulevalle taululle. Kampanjaan osallistuvien henkilöiden nimet  julkaistaan myös SaPKon nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Tukikampanjaan voit osallistua myös toimistolla.

LAUMASSAONVOIMAA-Tukikampanja päättyy 31.1.2021.

Kaikkien tukikampanjaan osallistuvien kesken arvotaan aito Game Worn-pelipaita sekä kaksi istumapaikkakausikorttia kaudelle 2021-2022.

Tukikampanjan maksutavat ovat tilisiirto tai lasku.

 

 

 

Mekin olemme mukana LAUMASSA ON VOIMAA-tukikampanjassa!