« Takaisin

Toni Henttonen siirtyy SaPKosta Tampereen Ilvekseen

4.2.2019
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo ja Toni Henttonen ovat purkaneet yhteisymmärryksessä kuluvaa kautta koskevan pelaajasopimuksen. 24-vuotias SaPKo kasvatti on pelannut 164 Mestis ottelua kotiseurassaan, mutta nyt tarjoutui mahdollisuus nopeasti päästä toteuttamaan pikkupojasta asti haaveilemaansa unelmaa pelata Liigassa.

SaPKo ei tällä kertaa halunnut olla esteenä siirrolle, vaikka joukkueen hyökkääjätilanne on ollut kauden aikana kovallakin koetuksella loukkaantumisten takia.
-” Päätös oli seuralle äärimmäisen hankala, mutta emme katsoneet viisaaksi evätä Tonille tarjottua mahdollisuutta päästä kokeilemaan taitojaan toiseen perinteikkääseen seuraan Tampereen Ilvekseen”

Tampereen Ilves oli siirtoasiassa aloitteellinen osapuoli ja asiat etenivät viime viikolla, ratkaisu tehtiin torstaina. Toni Henttosen poissaolo 26.1 IPK ja SaPKon 90-vuotta juhlaottelusta ei liity millään tavalla tähän siirtoasiaan. Pelaaja oli sairauslomalla, mutta kyse ei ollut loukkaantumisesta.

Toni Henttosen lähtö Tampereelle ei helpota SaPKon hyökkääjätilannetta ja SaPKon on selvitettävä, onko sopivia pelaajia saatavilla ennen 15.2, jolloin siirtoikkuna umpeutuu. SaPKo pelaa seuraavan Mestis ottelunsa Heinolassa ke 13.2.

SaPKo kiittää Toni Henttosta pitkästä urasta kasvattajaseurassa ja toivottaa menestystä Liiga uralle!