Hae toimitusjohtajaksi jääkiekon aitiopaikalle!


Etsimme TOIMITUSJOHTAJAA perinteikkään jääkiekkojoukkueen uuteen perustettavaan yhtiöön.

SaPKon uudelle yhtiölle on myönnetty paikka jääkiekon Suomi-sarjaan. Yhtiölle etsitään nyt innovatiivista, aloitekykyistä ja energistä toimitusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yhtiön toiminnan organisoinnista ja kokonaisvaltaisesta johtamisesta.

Tällä pelikentällä Sinulla on mahdollisuus ideoida ja toteuttaa itseäsi. Kiinnostus lajia kohtaan on toivottavaa, mutta lajin tuntemusta ei vaadita. Tärkeämpää on se, että olet myynti- ja markkinointihenkinen sekä hyvä joukkuepelaaja. Tehtävääsi kuuluu myös talouden seuranta. Apunasi on laaja, eri alojen ammattilaisista koostuva tukiverkosto.

Odotamme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten kaupallisen alan tutkintoa
  • Erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä ajatella luovasti
  • Talouden hallintaa
  • Nykyaikaisten työskentelyvälineiden hallintaa
  • Myynti- ja markkinointihenkisyyttä ja alan osaamista
  • Sosiaalisen median osaamista

Tarjoamme Sinulle mahtavat pelikaverit, innostavan työn jääkiekkokaukaloiden näköalapaikalla ja joustavan työajan. Työtehtäviä on myös viikonloppuisin, mutta työaika on vapaasti neuvoteltavissa. Pelipaikkasi sijaitsee Savonlinnassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja laita hakemuksesi meille palkkatoiveineen 24.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jan-erik.wasenius@isto.fi.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa
Jan-Erik Wasenius
jan-erik.wasenius@isto.fi
0440 515 050

Savonlinnan Pallokerho (SaPKo) on savonlinnalainen, vuonna 1929 perustettu urheiluseura. 1960-luvulla sen pääasialliseksi urheilulajiksi nousi jääkiekko. Edustusjoukkue pelasi Mestiksessä vuodesta 2006. Vuonna 2022 SaPKon taustayhtiö hakeutui konkurssiin. Helmikuussa 2023 Suomen Jääkiekkoliiton hallitus myönsi uudelle SaPKolle paikan Suomi-sarjaan. Uuden SaPKon taustalla on joukko savonlinnalaisia yrittäjiä.