« Takaisin

Suomen Cup 2018, puolivälierät, SaPKo kotona perjantaina! Lippujen hinnat.

10.9.2018
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon pelit jatkuvat Suomen Cupin puolivälierissä, tällä viikolla! Keskiviikkona kohdataan hallitseva Mestis mestari KeuPa HT Keuruulla ja perjantaina joukkueet jatkavat taistoa Talvisalon Mediatili Areenalla klo.18.30. Perjantaina pelataan ratkaisuun saakka, josta alla tietoa lisää!

Ottelun lipunmyynti alkaa tiistaina SaPKon toimistolta! Kyseiseen peliin myydään vain sisäänpääsylippuja, ennakkoon lipunhinta 7€ ja perjantaina ovelta 10€, erikoisryhmille 2€ alennus lipunhinnasta.

Tämä tieto on otettu www.finhockey.fi -sivuilta (10.9.):
Suomen Cupin puolivälieräparit on arvottu. Aiemmista kierroksista poiketen arvonnassa ei enää käytetty tässä vaiheessa mitään painotuksia. Otteluohjelma on julkaistu tulospalvelussa. Ottelut pelataan 12. ja 14.9. paras kahdesta -menetelmällä. Mikäli kahden ottelun jälkeen (3 x 20 min, ei jatkoaikaa) pisteet ovat tasan, ratkaistaan otteluparin voittaja toisen osaottelun jälkeen pelattavassa jatkoeräottelussa (20 min, ei maalista poikki vaan pelataan kokonaan). Mikäli jatkoerä päättyy tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailussa.

Puolivälieräparit:
KeuPa HT – SaPKo
Karhu HT – Hermes
Peliitat – IPK
KOOVEE – Ketterä