« Takaisin

SaPKon viime tilikausi oli tappiollinen

31.8.2018
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon viime kauden urheilullinen tulos oli jälleen erinomainen. Runkosarjassa päädyimme toiseksi vain pisteen erolla voittajaan ja välierät menivät seitsemänteen
ottelun asti. Joukkue motivoitui ja taisteli joukkueelle pronssimitalit kauden päätteeksi.

Taloudellisestikin kausi oli negatiivinen ja lopullinen tilikauden tulos päätyi tulokseen noin -62 000€ tappiolliseksi. Tulokseen tappiollisuuteen vaikutti suurimmalta osin panostukset toimihenkilöorganisaation lisäämiseen. Se kattaa lähes kokonaan tuo tappion. Tulos sinänsä muilta osin on pysynyt aikalailla samalla tasolla kuin aikaisemmin. Saimme kasvua liikevaihtoon sen 20 000€, jota tavoittelimme budjetissa.

Olemme asettaneet tiukan budjettitavoitteen, jonka tavoitteena on positiivinen tulos kauden päätteeksi. Lisäksi hallitus on päättänyt vieläkin tarkemmasta toiminnan- ja
tuloksen seuraamisesta. Hyvän kausikorttikampanjan kautta saamamme myynnin johdosta, tulemme panostamaan ottelutapahtumiin entistä enemmän ja odotamme niistä lisää tuloja.

Seuralla on 90-vuotisjuhlavuosi, jonka tiimoilta tulemme tekemään erilaisia tempauksia. Juhlakauden huipennus on juhlaottelu 2.2.2019, kun pelaamme Jokipoikia vastaan ja sen jälkeen kokoonnumme Juhlagaalaan. Kaikista juhlavuoden tempauksista informoimme pikku hiljaa kauden aikana.

Lisätiedot: Petri Karppanen (toimitusjohtaja)