« Takaisin

SaPKon tulevan kauden Mestis joukkue rakentuu

17.4.2019
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo on solminut seuraavat uudet pelaajasopimukset kaudelle 2019-2020

 

Kuluvan kauden joukkueesta jatkavat pässipaidassa myös tulevalla kaudella:

23-vuotias puolustaja Julius Marva, jolle on kertynyt SaPKossa toistaiseksi 106 runkosarjan ottelua. Lukon kasvatilta odotetaan tulevalla kaudella läpimurtoa johtavaksi puolustajaksi.

 

Muita menneen kauden joukkueen jatkajia SaPKossa ovat maalivahti Roope Urpolahti ja hyökkääjä Tatu Vihavainen.

Roopelle tuleva kausi on kolmas perättäinen Savonlinnassa. Mestiksen runkosarjan otteluita ”Upille” on kertynyt KeuPa HT:ssä ja SaPKossa toistaiseksi 97.

Vastaavasti SaPKon kasvatilta, Tatulta on kahden vähän rikkonaisen kauden jälkeen odotettavissa vahva kausi ja hyvää tulosta. Pelattuja otteluja Mestiksen runkosarjassa on Tatulla toistaiseksi 79, mitkä ovat tuottaneet 62 pistettä.

 

Uusi kasvo SaPKossa on Jokerien nuorten SM-liigajoukkueessa viime kauden kapteeni 20-vuotias hyökkääjä Roope Hirvonen, joka on Jokerien juniorimyllyn lisäksi pelannut muutaman vuoden Pohjois-Amerikan eri juniorisarjoja. Mestiksestä kokemusta Roope Hirvosella on kahden ottelun verran Kiekko-Vantaasta viime kaudelta.

Toinen uusi tuttavuus kasvona SaPKoon on TPS:n nuorten SM-liigajoukkueesta hyökkääjä Tino Siren. Salossa syntynyt Siren on kahlannut läpi TPS:n juniorimyllyn ja nuorten SM-liigassa otteluja kertyi 189.

 

Kaudelle 2019-2020 SaPKolla on toistaiseksi 15 pelaajasopimusta.

 

 

Lisätiedot; Pekka Linden 0505052459