« Takaisin

SaPKon toimintakausi 2018-2019

11.10.2019
Kategoria: Edustusjoukkue

Savonlinnan Pallokerho Oy

TOIMINTAKAUSI 2018-2019

Viime kauden aikana SaPKo täytti 90-vuotta ja sen myötä olimme vahvasti esillä paikallisesti ja myös valtakunnallisesti. Suurimpina yksittäisinä kokonaisuuksina olivat paljon huomiota herättänyt SaPKo 90-vuotisnäyttely Riihisaaren museossa ja juhlaottelu 2.2.2019 Jokipoikia vastaan. Juhlakausi osoitti, että Savonlinna ja savonlinnalaiset kokevat SaPKon ja Mestis-kiekon tärkeänä.

Edellinen pelikausi oli osaltamme monijakoinen ja loukkaantumisien sävyttämä. Syyskaudella joukkue sai kauden käyntiin erilaisia haasteita kohdaten, mutta hyvällä tekemisellä ja harjoittelulla joukkue pidettiin kiinni Mestiksen keskivaiheilla. Loppukaudesta saatiin lento päälle ja runkosarjassa olimme lopulta neljäs. Pudotuspeleissä jäimme kuitenkin jo puolivälieriin ja sen myötä jäi paljonkin hampaankoloon tälle kaudelle.

  • Taloudellinen tulos tilikaudelta oli liiketoiminnassa voitollinen 2 650,82€, mutta lopullinen tilikauden tulos on 14 985,49€ tappiollinen. Lopulliseen tulokseen vaikutti osaksi kahteen eri otteeseen olleet kotiotteluputket, jolloin emme saaneet tavoitteellisesti yleisöä paikalle.
  • Kauden aikana tiivistimme talouden seurantaa ja teimme tarvittavia ratkaisuja sen suhteen. Saimme myös vahvistusta hallituksen tueksi ja sen myötä lisää asiantuntemusta asioiden kehittämiseksi sekä eteenpäin viemiseksi.
  • Syksyn aikana lähdimme viemään eteenpäin uutta strategiaamme, joka on ollut vahva perusta toiminnan kehittämiseksi. Jatkamme kuluvan kauden aikana strategia- ja kehitystyötä.

Yhtiökokous halusi SaPKon hallituksen edelleen kehittävän toimintaa, pääpainoalueina ottelutapahtumien kehittäminen ja organisaation toimintojen ja tehtävien tehostaminen. Samassa yhteydessä yhtiökokous päätti 90-vuotisjuhlaosakeannin toteuttamisesta. Osakeanti toteutetaan tulevien toimintojen kehittämiseksi. Toimet kohdentuvat uusien aitioiden, First Line -ravintolan ja Pässi Klubin ehostamiseen, Fanituotemyyntitilan rakentamiseen sekä uusien tietojärjestelmien hankintaan. Lisäksi kehitämme, vahvistamme sekä tehostamme organisaatiotamme, niin toimiston- kuin myös urheilun puolelta.

 

Haluamme kutsua kaikki Mestis kiekkoa seuraamaan, laumassa on voimaa!

 

Syysterveisin

 

Vesa Kutvonen

hallituksen puheenjohtaja