« Takaisin

SaPKon organisaatiossa muutoksia!

29.5.2020
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon toimitusjohtaja Petri Karppanen jää pois SaPKon toiminnasta, koska siirtyy uusiin töihin toisaalle, kesäkuun alusta alkaen. Hän kerkesi olla seitsemän vuotta SaPKossa, joista ensimmäiset vuoden markkinoinnissa ja myynnissä, viimeiset reilu neljä vuotta toimitusjohtajana. Näiden vuosien aikana saavutettiin ensimmäinen Mestis mestaruus. SaPKon toiminta on mennyt ammattimaisempaan suuntaa kokonaisuudessaan, mutta ennen kaikkea urheilupuolella on otettu askelia eteenpäin. Myös ottelutapahtumat ja jäähallin olosuhteet ovat ottaneet huimia kehitys askelia eteenpäin.

Puheenjohtaja Vesa Kutvonen kiittää Petriä merkittävästä työstä SaPKon hyväksi, toivomme hänelle menestystä uudessa työtehtävässä ja elämässä sekä toivomme hänellä säilyvän iso SaPKo Sydän.

Seitsemän vuotta SaPKon toiminnassa ovat olleet todella mielenkiintoisia ja mukavia. Olen saanut kokea vahvasti SaPKo Yhteisön voiman ja tuen. Olen erittäin kiitollinen SaPKolle näistä vuosista ja nyt siirryn SaPKo Yhteisössä uuteen rooliin, kannattajaksi ja kannustajaksi, edelleen hallilla tavataan, Petri Karppanen kommentoi.

Tästä eteenpäin SaPKon toimitusjohtajana toimii Pertti Väre toistaiseksi, apunaan Kalevi Putkonen. SaPKon hallitus etsii aktiivisesti uutta toimitusjohtajaa, tavoitteemme on löytää uusi henkilö pelikauden alkuun mennessä.

Kauden valmistelut ovat täydessä käynnissä ja tärkeillä paikoilla on tekijät. Joukkue alkaa olla lähes valmis, lähiaikoina tulee julkaisuja lisää.

 

Lisätiedot

 

Vesa Kutvonen