« Takaisin

SaPKon joukkue vahvistuu kolmella puolustajalla ja yhdellä hyökkääjällä

15.5.2021
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon kauden 2021-2022 joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Eetu Mäki ja puolustajat Wiljami Kupiainen, Jani Kluuskeri sekä Eemeli Ylitalo.

 

Eetu Mäki saapuu Savonlinnaan Kiekko-Vantaasta, jossa hän pelasi kaksi viime kautta lainalla Helsingin Jokereiden organisaatiosta. Viime kaudella Mäki teki Jokereissa myös KHL-debyyttinsä Pietarin SKA:ta vastaan. Lisäksi hänellä on kokemusta Liiga-kaukaloista 6 ottelun verran Vaasan Sportin paidasta kaudelta 2017-2018.

Koko uransa kasvattajaseuraansa Jokipoikia edustanut Wiljami Kupiainen vahvistaa SaPKon puolustusta Viime kaudella Kupiainen pelasi Joensuun Kiekko-Poijissa 25 tehopistein 5+10.

Toinen vahvistus alakertaan on kaksi viime kautta KeuPassa pelannut Jani Kluuskeri. UJK:n kasvatti edusti Keuruulaisjoukkuetta yhteensä 78 ottelussa.

Puolustuksen kolmas uusi kasvo on Vaasan Sportista saapuva Eemeli Ylitalo. Viime kaudella Ylitalo pelasi Sportissa 9 liigaottelua ja Hokissa 13 mestisottelua.

 

Päävalmentaja niko erosen kommentit uusista vahvistuksista

Eetu Mäki

”Taitava ja luova right:n laitahyökkääjä. Vahvuudet kiekollisessa pelissä sekä ylivoimalla. Eetu on valtavan potentiaalinen pelaaja ja pyrimme ensi kaudella saamaan sitä hänestä ulos, jotta isommat kaukalot kutsuvat jatkossa.”

Wiljami Kupiainen

”Loistava luistelija ja kiekollisesti orientoitunut puolustaja. Tuo osaamista ylivoimalle sekä hyökkäys pelaamiseen. Potentiaalia hänessä on vielä vaikka mihin ja on yksi mielenkiintoisimmista uusi pelaajista ensi kauden joukkueessa.”

Jani Kluuskeri

”Monipuolinen, oikea käsi alhaalla pelaava puolustaja. Jani on kilpailuhenkinen joukkue pelaaja, joka luistelee ja liikkuu jäällä sulavasti sekä omaa kovan laukauksen.”

Eemeli Ylitalo

”Kokonaisvaltainen puolustaja ja esimerkillinen pelaaja. Fyysisesti Eemeli on huippu-urheilija ja hän pystyy auttamaan joukkuetta jokaisella pelin osa-alueella. Uskon että Eemeli tulee olemaan yksi läpi murtonsa tekevistä pelaajista ensi kauden Mestiksessä.”

 

Lisätiedot Hannes Pöllänen 0405301381