« Takaisin

SaPKolle neljä uutta pelaajasopimusta

13.5.2021
Kategoria: Edustusjoukkue

Uusina sopimuspelaajina kaudella 2021–2022 SaPKon paidassa nähdään puolustaja Eetu Sarell ja hyökkääjät Kalle Matikainen, Miiro Linjala sekä Oscar Lemström.

 

Matikainen, Linjala ja Sarell saapuvat Savonlinnaan Jukureiden organisaatiosta. Eetu Sarell pelasi viime kaudella Jukureiden U20-joukkuessa ja toimi joukkueen kapteenina. Kalle Matikainen teki viime kaudella U20 SM-sarjassa 34 otteluun tehot 19+24 ja oli joukkueensa tehokkain pelaaja, lisäksi hän sai tililleen kaksi liigaottelua, jossa hän saalisti yhden syöttöpisteen. Miiro Linjala pelasi kolme liigaottelua sekä 28 ottelua Jukureiden U20-joukkueessa tehopistein 14+19. Oscar Lemström saapuu SaPKoon Heinolan Peliitoista, jossa hän pelasi viime kaudella 31 ottelua.

Päävalmentaja niko erosen kommentit uusista pelaajista

Eetu Sarell

”Periksiantamaton ja motivoitunut pelimies. Vahvuudet puolustuspelaamisessa sekä alivoimalla.”

Kalle Matikainen

”Röyhkeä ja maaliahne laituri. Tekee kentällä kovalla työmoraalilla töitä molempiin suuntiin ja omaa potentiaalin pisteiden tekoon.

Miiro Linjala

”Miiro on pelitaitava ja luova keskushyökkääjä. Hyvä luistelija, joka pystyy lukemaan pelitilanteita poikkeuksellisen hyvin ja laadukkaasti.

Oscar Lemström

”Oscar on vahva, hyväraaminen ja suoraviivainen hyökkääjä. Periksiantamaton ja kova taistelija, jolla on valtavasti potentiaalia mennä uralla vielä vaikka kuinka pitkälle.

 

Lisätiedot

Hannes Pöllänen 0405301381