« Takaisin

SaPKo Yhteisö tiivistää ja tehostaa toimintaansa!

10.6.2019
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo yhteisö (edustus ja juniorit) tekevät vuodesta toiseen hyvää ja eteenpäin vievää yhteistyötä. SaPKo on ollut 90-vuoden aikanaan kuuluisa kasvattaja ja sitä haluamme olla edelleen. Olemme käyneet yhdessä keskusteluja ja todenneet kehityskohteita toiminnassamme. Meillä on loistavaa joukkuetoimintaa ja Akatemia toiminta on myös hyvällä mallilla. Nyt tiivistämme ja tehostamme entisestään toimintaamme ja sen myötä aloitamme SaPKo Talent-ryhmä toiminnan, johon on pilottikaudelle valittu seitsemän junioripelaajaa C1-A-nuorten ikäluokista. Talent-ryhmää vetävät 4-5 valmentajaa, jotka huolehtivat ja auttavat pelaajia henkilökohtaisella ohjauksella eteenpäin.

Samalla teemme kahdelle Talent-ryhmäläiselle, vuonna 2002 syntyneelle hyökkääjälle Oskar Myllykselle ja vuonna 2003 syntyneelle puolustajalle Veeti Karjalaiselle junioripelaajasopimukset Mestis-joukkueeseemme, joka on motivoimassa kyseisiä pelaajia jääkiekossa eteenpäin.

Tällä kaikella haluamme vahvistaa SaPKo yhteisöä ja meidän loistavaa kasvatustyötä sekä olla edistämässä ja vahvistamassa Savonlinnalaista identiteettiämme.

juniori-sapkon puheenjohtaja kommentoi asiaa, kesällä kun mietimme tämän kauden päätavoitteita alkavalle kaudelle Junioripäällikkö Joni Kotilaisen kanssa, meillä nousi kaksi tavoitetta ylitse muiden. Nostaa Kiekkokoulujen osallistujamäärät ylös ja lisätä Edustus SaPKon ja Juniori-SaPKon yhteistyötä. Nyt voidaan ilolla todeta, että molemmat näistä tavoitteista saatiin täyttymään.

Tänään julkistettava uusi SaPKo Talent -ryhmä on iso harppaus siihen, että saamme myös vietyä kilpailullisuutta ja tavoitteellista harjoittelua vielä enemmän eteenpäin. Pystymme tarjoamaan tämän avulla meidän potentiaalisimmille ja innokkaimmille junioreille yhden uuden väylän päästä toteuttamaan heidän unelmiaan.

Tämä on vasta alkua, mutta jo nyt toivomme, että voimme näyttää junioreille ja heidän vanhemmilleen, että täältä SaPKosta ja savonlinnasta voi ponnistaa suoraan isommille estradeille, Vesa kommentoi viimeiseksi.

SaPKo TALENT-ryhmän pelaajat kaudelle 2019-2020;

  • Mutka Joona hyökkääjä (C1/2004)
  • Laine Juuso maalivahti (B/2003)
  • Karjalainen Veeti puolustaja (B/2003)
  • Myllys Oskar hyökkääjä (A/2002)
  • Kilpeläinen Veeti puolustaja (B/2002)
  • Laiho Luukas hyökkääjä (B/2002)
  • Leinonen Joe hyökkääjä (A/2001)

Kuvat on otettu Riihisaaren museon näyttelystä ”SaPKo ei mikä tahansa kiekkoseura”, kannattaa käydä tutustumassa!