« Takaisin

SaPKo 90: Mikko Nuutinen SaPKossa

21.11.2018
Kategoria: SaPKo 90

Kuopiossa 1990 syntynyt KalPan kasvatti Mikko Nuutinen pelasi vuosina 2010-2015 SaPKossa 228 Mestis ottelua.

Saavuin Savonlinnaan 20 -vuotiaana, jonka jälkeen seurassa vierähti viisi hienoa kautta. Isompaa menestystä ei päästy nauttimaan yhdelläkään kaudella, mutta jokainen kausi oli ikimuistoinen.

Mieleenpainuvia tapahtumia:
-Heimosota ottelu Jokipoikia vastaan ensimmäisellä kaudella, olin aina jäälle mentäessä ennen Iiro Vehmasta ja hänellä oli tapana kysyä aina paljonko on tänään yleisöä? Sillon täytyi sanoa, että nyt on häkki aivan täynnä. ”Vehman” ilme oli näkemisen arvoinen. Oma ottelu päättyi uran ainoaan tappeluun, viisi tikkiä silmäkulmaan ja musta silmä. (SaPKo muuten voitti ottelun 5-2 ja ottelun yleisömäärä oli 2400. Tulimme yöllä 3:n jälkeen Oulusta kotiin edellisen illan Kiekko-Laser pelin jälkeen.)

– Koti playoffottelu D-Teamia vastaan 2011 keväällä. Voitettiin ottelu 8-1. Suvereenein ottelu mitä muistan pelanneeni play-offeissa. Edelleen tulee välillä katsottua youtubesta pätkä kun meiltä kerkesi käydä kaikki kentälliset jäällä yhden hyökkäyspään pyörityksen aikana ennen maalia. Hienoja muistoja.

– Viimeisen kauden 2014-2015 playoff sarja KooKoota vastaan. Lähtökohtana oli Daavid vastaan Goljat. Saimme venytettyä sarjan legendaariseen game seveniin minkä päätteeksi kuitenkin KooKoo jatkoi voittajana jatkoon.

Ystävällisen terveisin.
Mikko Nuutinen, laitahyökkääjä