Osta liput – Kevään virtuaali finaaliottelut


Me SaPKolaiset päätimme aloittaa kampanjan tulevaisuutemme turvaamiseksi. Tämän johdosta tuotamme SaPKolaisten pudotuspelit – Virtuaaliset kevään finaaliottelut. Tavoitteena on myydä Talvisalon Mediatili Areena täyteen neljään kuvitteelliseen finaaliotteluun.

Lipun hinta yhteen otteluun on 5 €. Lippuja voit ostaa niin monta kuin haluat. Ottelulippu on myös seisomalippuvouher, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn yhteen ensi kauden Mestiksen runkosarjan SaPKon kotiotteluun. Ottelut varmistuvat, kun tulevan kauden otteluohjelma vahvistuu. Mikäli finaaliottelut myydään loppuun, laitamme lisäksi myyntiin ensi kauden avajaistapahtuman. Tapahtuma on suunnattu koko SaPko -yhteisölle ja tulee olemaan hieno startti tulevalle kaudelle 2020-21. Tapahtuma tullaan toteuttamaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kampanjan tuotto menee koko SaPKo-yhteisön hyväksi. Juniori-SaPKo ja Edustus-SaPKo saavat tuotosta kukin 40%. Loput 20% ohjataan A-Nuorten toiminnat kehittämiseen ja tukemiseen. Nyt kaikki mukaan kannustamaan!

Ottelulipun (vouher) voi lunastaa/vaihtaa syksyn aikana maksutositetta vastaan SaPKon toimistolla.

Nyt kaikki viimeistään mukaan! Osta liput virtuaali-finaaleihin ja olet mukana arvonnassa, jossa voit voittaa Juuso Wallin game worn vieraspelipaidan. Arvonta suoritetaan 2.5.2020. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Game 1 nyt myynnissä.

Videot

Videosisällöt tarjoaa Valokuvaaja Petri Saarelainen - www.petrisaarelainen.com