« Takaisin

Matka kohti kautta 2021-2022 on alkanut – Pekka Linden jatkaa urheilutoimenjohtajana

26.3.2021
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon urheilutoimenjohtajana jatkaa Pekka Linden, jolle Tuleva kausi on 14. SaPKossa.

-Arvostamme Pekan tietotaitoa, motivaatiota ja kokemusta äärimmäisen korkealle. Siksi hän on ollut meille ykkösvaihtoehto tähän tärkeään tehtävään, kertoo hallituksen pj. Vesa Kutvonen.

Kuluvan kauden vuoksi lomautettuna olevan Lindenin lomautus on voimassa 31.3. saakka. Uusi sopimus alkaa 1.4. ja on kestoltaan tulevan kauden mittainen. Heti alkuun työjärjestyksessä ensimmäisenä on tulevan kauden päävalmentajan valintaprosessi. Tätä työtä on alustavasti jo tehty, mutta toden teolla se pääsee vauhtiin tulevalla viikolla ja suunnitelmien mukaan uuden valmentajan nimen julkaisu tapahtuu viimeistään huhtikuun puolessa välissä.

Valmistautuminen kauteen 2021-2022 on aloitettu

Yksi jääkiekkohistorian erikoisimmista ja vaikeimmista vuosista on takanapäin. SaPKossa kuitenkin on kevättalven aikana haettu askelmerkkejä ja keinoja, kuinka tilanteesta selvitään.

-Meillä on SaPKolle toimintasuunnitelma, jolla lähdemme liikkeelle uutta kautta rakentamaan. Uskon että pystymme lähiaikoina tiedottamaan myös muista positiivisista asioista, valottaa Kutvonen SaPKon tulevasta keväästä.

Lisätietoja
Pekka Linden 0505052459
Vesa Kutvonen 0400280074