« Takaisin

Laumassa on voimaa! Kevään virtuaali finaaliottelut

3.4.2020
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKo -yhteisössä, edustuksesta, nuoriin ja pienempiin junioreihin jouduimme lopettamaan kauden ns. seinään! Kaikkien kohdalla tämä kolaus isoin henkisesti, kun olemme tottuneet toimimaan sosiaalisesti ja isoissa ryhmissä. Jokainen joukkueurheilua harrastava kaipaa sitä yhteisöä, jossa on saanut olla mukana. Tilanne on kaikille uusi, outo ja hämmennystä aiheuttava, mitäs nyt?

Tottakai, samalla on huoli omista läheisistä ja muista ihmisistä. Uskomme ja luotamme päättäjiimme, että heidän ohjeistuksellaan saamme tämänkin asian järjestykseen ja kuntoon, sen vaatimana aikana. Mietimme kuitenkin jo tulevaa, jossain vaiheessa pääsemme taas oman rakkaan harrastuksemme pariin ja nauttimaan niistä hetkistä! Meillä on toiminnan pyörittävä sitäkin ennen taustalla ja suunnitella sekä rakentaa tulevaa. Tämän seurauksena olemme päättäneet tuottaa ”virtuaaliset” play off kevään finaalipelit, johon sinäkin voit ottaa osaa antaa panoksesi toimintamme ylläpitämiseen ja kehittämiseen! Se lippu on myös lippu ensikauden Mestiksen runkosarjan SaPKon kotiotteluun. Tarkoituksemme on myös toteuttaa näiden virtuaali finaalien toteutumisen kunniaksi, Kansajuhla, joka toteutetaan ensi syksynä ennen kauden alkua!

  • Nämä virtuaaliset finaalit etenevät SaPKon sosiaalisessa mediassa, johon sinäkin voit osallistua, omin virtuaalisin kommentein tai videoin mukaan.
    Nyt on Savonlinnan jääkiekkoyhteisön paikka näyttää lauman voimaa. Elämme hämmentävää aikaa ja haluamme tällä yhteisellä ponnistuksella luoda pohjaa sille, että Pässisydän sykkii entistä voimakkaammin, kun sen aika jälleen koittaa. Toivomme, että olemme yhteisönä, täydessä iskussa kun vihreä valo harjoittelulle ja pelaamiselle annettaan. Nyt voimme vain yrittää pysyä terveenä ja pitää huolta toisistamme. Yhdessä olemme aina enemmän, Pässi puskee päätyyn asti!, juniori-sapkon puheenjohtaja Vesa Pölönen kommentoi.
  • SaPKo Oy:n puheenjohtaja Vesa Kutvonen, Koronan leviäminen yllätti koko maailman ja tietenkin myös SaPKon. On todella erinomainen asia, että koko SaPKo yhteisö kantaa kortensa kekoon tässä tilanteessa, jossa mm. talous on joutunut ennen näkemättömän pahaan paikkaan.

Virtuaalisiin finaaleihin pääset osallistumaan SaPKo.fi sivun kautta https://www.sapko.fi/playoff/

Tämän kampanjan kautta tuki ohjautuu koko SaPKo Yhteisön hyväksi! Tuki jaetaan juniori-sapkon ja edustuksen osalta 40% sekä A-nuorten toiminnan kehittämiseen ohjataan 20%. SaPKo Yhteisö kiittää Oskari Malkkia Digitaali Oy:stä ja Petri Saarelaista sekä pelaajia kampanjan/kampanjasivustojen toteuttamisesta.

Nyt on aika toimia, laumassa on voimaa!

Keväisin terveisin, koko SaPKo Yhteisö
#laumassaonvoimaa