Varausehdot


Nämä ovat Savonlinnan Pallokerho Oy:n kausikorttikampanjan varausehdot. Osapuolina ovat Savonlinnan Pallokerho Oy (myöhemmin SaPKo) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

SaPKo järjestää keväällä 2018 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja SaPKon jääkiekkojoukkueen runkosarjan 2018-19 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 69€ (seisomapaikka) tai 129€ (sis. numeroidun istumapaikan). Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 1400 kpl sitovaa kausikorttivarausta. Haasteessa on tarjolla maksimissaan 1500 seisomapaikkaa ja 500 istumapaikkaa.

Asiakkaan ilmoittautuessa SaPKon Kausarihaaste 2018 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
  • Kampanjan toteutumisen edellytys on 1400 kpl kausikorttivarausta. SaPKo pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 2. Kampanjaan ilmoittautuminen
  • Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan SaPKon verkkosivuilla www.sapko.fi tai sähköpostitse toimisto@sapko.fi. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa SaPKon asiakasrekisteriin.
 3. Kampanja-aika
  • Kampanja käynnistyy 26.3.2018 ja päättyy 20.4.2018. SaPKo pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.
 4. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
  • SaPKo ilmoittaa kampanjan toteutumisesta SaPKon nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 5. Kampanjaan sitoutuminen
  • Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 69€ (seisomapaikka) tai 129€ (sis. numeroidun istumapaikan). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 6. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
  • Kampanjan toteutuessa SaPKo lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen tai erillinen lasku. Maksuaika on 7 vuorokautta.
  • Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä SaPKon toimistoon toimisto@Sapko.fi
 7. Kausikorttien toimitus
  • Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä SaPKon verkkosivuilla. Savonlinnan ulkopuolelle tilatut kausikortit toimitetaan postitse.
 8. Kausikortin voimassaoloaika
  • Kausikortti on voimassa seuraavissa SaPKon järjestämissä otteluissa, runkosarjan otteluissa, sekä Mestis- ja Suomi-Sarja-joukkueita vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa ja mahdollisissa Suomen Cupin otteluissa kaudella 2018-19.