« Takaisin

Ensimmäiset pelaajasopimukset kaudelle 2021-2022

7.5.2021
Kategoria: Edustusjoukkue

Jatkosopimukset SaPKon kanssa ovat solmineet hyökkääjistä viime kaudella varakapteenina toiminut SaPKo-kasvatti Kasper Piitulainen, neljännen kautensa Savonlinnassa aloittava Matias Rauvola sekä usealla kaudella SaPKoa edustanut Jere Kuivisto. Lisäksi SaPKo on tehnyt sopimuksen oman kasvattinsa, viime kaudella SaPKon U20-joukkueessa pelanneen ja neljässä Mestis-ottelussa esiintyneen hyökkääjä Oskar Myllyksen kanssa. Puolustuksessa jatkaa Tommi Pynnönen, jolle tuleva kausi on kolmas SaPKon organisaatiossa.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät hyökkääjänä pelaava SaPKo-kasvatti Karri Kapanen sekä maalivahti Eetu Randelin lainasopimuksella Mikkelin Jukureista. Viime kaudella KooKoon U20-joukkueen kapteenina toiminut Kapanen pelasi menneellä kaudella myös ensimmäisen Liiga-ottelunsa KooKoon paidassa, jossa onnistui viimeistelemään Liiga-uransa ensimmäisen maalin heti ensimmäisessä vaihdossaan. Kaudella 2019–2020 SaPKossa yhden ottelun lainalla käynyt Randelin edusti viime kaudella Jukureita sekä Mestiksessä Joensuun Kiekko-Poikia.

 

Päävalmentaja Niko Erosen kommentit sopimuspelaajista

 

Kasper Piitulainen

”Kokenut sekä taitava hyökkääjä. Loistava ja yllättävä laukaus. Hänen pelistä huokuu halu ratkaista ja olla vahvasti mukana vaikuttamassa pelin lopputulokseen.”

Jere Kuivisto

”Työteliäs kahdensuunnan hyökkääjä. Jere on vahva kaksinkamppailija ja luotettava soturi.”

Matias Rauvola

”Monipuolinen hyökkääjä. Odotuksena ovat, että Matias pystyy ottamaan ensi kaudella askeleita eteenpäin pelaajana sekä ihmisenä ja olemaan johtava pelaaja meidän joukkueessamme.”

Oskar Myllys

”Potentiaalinen hyökkääjä, uskon että Oskar on valmis kamppailemaan paikassa kokoonpanossa heti kauden alussa.”

Tommi Pynnönen

”Tommi on vahvalla asenteella varustettu puolustaja. Vahva kaksinkamppailija, joka laittaa itsensä likoon ja on valmis tekemään kaikkensa joukkueen eteen.”

Karri Kapanen

”Karri on vahva kahdensuunnan keskushyökkääjä. Kehittynyt kokonaisvaltaisessa pelaamisessa viime kausien aikana, joten uskon hänen olevan valmis kantamaan vastuuta meidän joukkueessa.”

Eetu Randelin

”Eetu on nuori ja potentiaalinen maalivahti. Viime kausi oli hieman rikkonainen mutta nyt mies on kunnossa ja valmis ottamaan ison roolin meidän maalin suulla”

 

Lisätiedot

Hannes Pöllänen 0405301381