« Takaisin

Ennakkomarkkinointi osakeannista

26.9.2019
Kategoria: Edustusjoukkue, SaPKo 90

Arvoisa SaPKon osakkeenomistaja, yhteistyökumppani sekä SaPKolainen

SaPKon 90-juhlavuoden kunniaksi tiedustelemme kiinnostustanne SaPKon osakeannista.

www.sapko.fi/osakeanti

Olemme perinteinen ja itsenäinen seura nyt sekä tulevaisuudessa. SaPKo tarjoaa laadukasta ja viihtyisää jääkiekkoa Mestis-tasolla, jota seurataan intohimoisesti ympäri maailman.

SaPKo ja Savonlinna – yhdessä eteenpäin.

Olemme ylpeitä savonlinnalaisuudesta, alueemme ihmisistä sekä seuran pitkästä historiasta. SaPKo on 90-vuotias urheiluseura, joka kasvattaa ja on kasvattanut nuoria yhteiskuntaan sekä hyviin harrasteisiin.

SaPKo on toimintansa aikana tuottanut enemmän pelaajia ja valmentajia kansalliselle sekä kansainväliselle huipulle kuin mikään muu Mestis-seura Suomessa, maailman huipulle enemmän kuin moni nykyinen Liiga-seura. Lisäksi SaPKo on vuosikymmenten aikana liikuttanut tuhansia perheitä ja tarjonnut liikunnan riemua niin perheen pienimmille kuin isommillekin.

Olemme kehittäneet urheilupuolen pelaajapolkua luomalla uusia valmennus resursseja ja tekemällä pienempiä tehoryhmiä junioreiden kehittymisen eteen. Tästä osoituksena SaPKo akatemia toiminta ja TALENT-ryhmän perustaminen.

SaPKo on tunnettu kansallisesti sekä kansainvälisesti, meillä on paljon kannattajia ja tukijoita maailmalla. Kaikkien yhteistyökumppanuuksien kautta rakennamme ja tehostamme toimintaamme entistä paremmaksi. SaPKo tarjoaa syksyn ja talven pimeinä iltoina suurelle yleisömäärälle viihdyttäviä kokemuksia sekä elämyksiä.

Olemme kehittäneet viime vuosien aikana ottelutapahtumaamme entistä paremmaksi parantalla palvelupisteitä, ravintolatoimintoja sekä itse ottelutapahtuman viihtyvyyttä. Jatkamme kehitystyötä tiiviisti, parannamme Mediatili Areenan palveluita rakentamalla uudet aitiot jäähallin yläosaan ja samalla tulemme vahvistamaan sekä tehostamaan organisaatiotamme.

Näiden perinteiden jatkuminen vaatii meiltä kaikilta – lajin aktiiveilta, yhteistyökumppaneilta, Savonlinnan kaupungilta ja alueen asukkailta uskoa, halua ja osallistumista, viedä itäsavolaista jääkiekkoa eteenpäin Savonlinnassa. Näytetään yhdessä, että LAUMASSA ON VOIMAA!

SaPKon seuraavan 90-vuoden jatkuvuuden turvaamiseksi olemme järjestämässä 90-vuotis juhla-osakeantia, jonka tavoitteena on 90 000 €. Täytä oheinen lomake ja ole mukana kehittämässä SaPKon toimintaa.

Lue lisää: www.sapko.fi/osakeanti