« Takaisin

SaPKon kauden 2018-2019 joukkue rakentuu ja toimistolle vahvistusta!

5.3.2018
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon on solminut seuraavat jatkosopimukset tulevalle kaudelle:

Maalivahti -osastolla jatkaa Roope Urpolahti, joka on kantanut päävastuun torjunta hommista kuluvan kauden runkosarjassa. Tuleva kausi on Roopelle kolmas kausi Mestiksessä ja toinen SaPKossa!

Puolustajista jatkavat Julius Marva ja Elmeri Laamanen. Molemmat ovat olleet koko kuluvan kauden runkopelaajia SaPKo -puolustuksessa ja saman tason odotetaan jatkuvan myös tulevalla kaudella.

Hyökkääjistä pässipaidassa tulevalla 90-vuotis juhlakaudella jatkavat kokenut luottosentteri Mikko Lahtela, jolle tuleva kausi on jo kuudes Mestiksessä ja saldona on jo nyt ainakin oma kausikohtainen piste-ennätys! Myös hienon tulokaskauden Mestiksessä pelannut Matias Lainio ja sentteri /laituri Jaakko Lantta sekä laitahyökkääjä Henri Keskilohko jatkavat pässipaidassa. Viime syksynä joukkueeseen try-outin kautta tullut Eetu Santeri Koivunen on ottanut ison harppauksen eteenpäin pelaamisessa ja jatkaa myös Savonlinnassa.

Uutena kasvona tulevalla kaudella Savonlinnassa nähdään Suomi -sarjasta HC Kaarina Indianista SaPKoon siirtyvä Turun juniorimyllyn läpikäynyt laitahyökkääjä 24-vuotias Joni Seinelä, joka on tahkonnut Suomi -sarjaa useamman kauden reilun pisteen /peli ottelutahdilla. Liigakokemusta Jonilla TPS:n paidassa viiden ottelun verran kausilta 2011-2013.

Näiden sopimusten lisäksi SaPKo on jo aiemmin kiinnittänyt joukkueeseen Kasper Piitulaisen, joka parantelee ja toipuu alavartalovammastaan, palaten jäälle ensi syksynä.

Kari Ruuskanen SaPKon asiakkuuspäälliköksi.

SaPKo vahvisti myös organisaatiotaan 1.3.2018 alkaen. Tradenomi Kari Ruuskanen, 54, Savonlinnasta nimitettiin SaPKon Asiakkuuspäälliköksi vahvistamaan seuran toimintaa. Vastuualueenaan hänellä on asiakkuuksien hoitoon liittyvät tehtävät, myynti, markkinointi sekä tapahtumaisännöinti. Ruuskanen on toiminut aiemmin Asiakkuuspäällikön tehtävässä ict-alalla, sekä pitkäaikaisena yrittäjänä.

Lisätiedot: Pasi Räsänen 0400 792107 ja Pekka Linden 050 5052459 (pelaajat)
ja muut asiat Petri Karppanen 0440 522313