« Takaisin

Kausarihaasteen ensimmäinen tavoite täyttyi ja jatkuu!

20.4.2018
Kategoria: Edustusjoukkue

SaPKon kausarihaaste alkoi maaliskuun lopulla ja on kestänyt nelisen viikkoa. Olemme siinä ajassa saaneet haasteeseen jo osallistujia lähes 1000. Haasteen tavoite on 1400 kappaletta. Haastevaraukset ovat jakautuneet niin, että tarjolla olleesta 500 istumapaikasta on myymättä enää noin 100 kappaletta. ”Kun aamulla kokoonnuimme yhteen purkamaan kausarihaasteen tilannetta, huomasin ilokseni, että haaste on otettu loistavasti vastaan ja kaikki ovat innokkaasti mukana yhteisessä hankkeessa”, toteaa puheenjohtaja Vesa Kutvonen.
”Päätimme vahvistaa kausarihaasteen hinnoittelun jo tässä vaiheessa, vaikka haastetta vielä jatkammekin”, Kutvonen jatkaa.
Kausikorttihaaste-hinnoittelu toteutuu, joten voit vielä hankkia omasi, istumapaikka 129€/kpl ja seisomapaikka 69€/kpl. Haasteeseen jo osallistuneet voivat lunastaa paikkansa heti. Istumapaikkojen osalta, paikkatiedot tarkentuvat myöhemmin.
Runsaan kysynnän vielä jatkuessa, haluamme jatkaa kausarihaastetta kuukauden, aina 20.5.2018 saakka. Tänä aikana on voimassa haastehinnoittelu ja tavoitteemme on edelleen 1400 kausikorttia.
Sen jälkeen 21.5.2018 astuu voimaan normaali kausikorttihinnoittelu, istumapaikka 295€/kpl ja seisomapaikka 190€/kpl.

Kausariterveisin: SaPKon hallitus ja toimiston väki

Lisätiedot: SaPKon toimistolta